over ons

Welkom,

Van der Wagt is een gerenommeerde handelsonderneming op het gebied van stalen flenzen, hulpstukken en buizen. Naast onze standaard handelsproducten vervaardigen wij in onze eigen productiehal diverse producten volgens klantspecificatie in iedere gewenste kwaliteit.

Voorraad:

Onze voorraad standaardartikelen is zo breed, dat wij snel aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen. Wij streven erna dat als u vandaag besteld de volgende dag wordt geleverd. Voor speciale flenzen onderhouden wij contacten met een selecte groep fabrikanten, hierdoor kunnen wij flenzen met afwijkende maten en/of grote aantallen snel leveren. Door onze flexibele instelling spelen wij adequaat in op de wensen en eisen van onze klanten om zo te allen tijde de beste service te garanderen.

Leveringsprogramma:

Ons leveringsprogramma geeft u een compleet overzicht van de producten die Van der Wagt BV uit voorraad of op korte termijn kan leveren. Het leveringsprogramma is praktisch gerubriceerd in  hoofdgroepen en bevat behalve prijzen ook alle benodigde technische informatie. Op verzoek zenden wij u het leveringsprogramma gaarne toe.
Ons leveringsprogramma zonder prijzen is ook te vinden onder het tabblad producten.

Overige bewerkingen:

Naast de levering uit voorraad van stalen buizen, flenzen en fittingen, kunnen wij u de volgende bewerkingen aanbieden.